Kwaliteit, altijd

 

AT Decoratie is uw specialist voor schilder- en behangwerken van topkwaliteit. Met hoogwaardige materialen en vakkundig uitgevoerde technieken tovert de zaakvoerder uw interieur om tot een waar pareltje. Zowel particulieren als bedrijven genieten van piekfijn uitgevoerde decoratiewerken, een correcte service en democratische prijzen. Ook voor schilderwerken aan de buitenkant van uw woning of bedrijfsgebouw bent u bij AT Decoratie aan het juiste adres.

 

Contacteer het bedrijf meteen voor al uw behang- en schilderwerken in Aarschot, Scherpenheuvel-Zichem, Begijnendijk(Vlaams-Brabant)!

 

 


GEDETAILLEERDE SCHILDERWERKEN

 

 

Wanneer u AT Decoratie inschakelt om uw woning of bedrijfsgebouw te schilderen, bent u verzekerd van een zorgvuldig en proper uitgevoerd resultaat. De zaakvoerder dekt alle meubels en vloeren zorgvuldig af, voor hij aan de slag gaat met kwaliteitsverven van Sikkens, Sigma, Boss enz.

 

Het resultaat? Uw binnenruimtes of buitenmuren zien er weer als nieuw uit.

 

 


LAMINAAT VOOR ELKE RUIMTE

 

 

AT Decoratie is eveneens uw professional voor de plaatsing van kwaliteitsvol laminaat, dat een leven lang meegaat. Geef uw kamer een warme, maar toch moderne uitstraling met een laminaatvloer naar uw smaak. U kiest de afwerking, de kleur en het type, AT Decoratie zorgt voor een zorgvuldige plaatsing van uw laminaat vloerbekleding.

 

 

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

 


BEHANG IS WEER HELEMAAL TERUG

 

 

De diversiteit van de nieuwste generatie behangpapier is ongelofelijk. U hebt een ruime keuze uit verschillende soorten papier, prints en zelfs fotoprints. AT Decoratie is thuis in behangwerken met elk denkbaar behangpapier, van glasvezel en vliesbehang tot vinyl. Geef uw kamers de inrichting die ze verdienen. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden tijdens een gesprek met de zaakvoerder van AT Decoratie!

 

 

 


ALLES VOOR UW INTERIEUR

 

 

Wilt u zelf aan de slag in uw interieur?

 

Schakel AT Decoratie dan in voor het schilderklaar maken van uw muren, plafonds en Gyprocwanden, zodat u een perfecte ondergrond hebt voor een mooi resultaat.

 

 

Contacteer AT Decoratie vandaag nog voor uw schilder-, behang- en decoratiewerken in

Aarschot, Scherpenheuvel-Zichem, Begijnendijk.  (Vlaams Brabant)!